Ez a Budapest XII. kerület Hegyvidéki civil szervezet, a Keresztény Konzervatív Egyesület honlapja.

Egyesületünk 2O11-ben alakult, a XII. kerületi KDNP-t támogató szervezetként.

Jelenlegi székhelye: 1121 Budapest, Arató u. 2O/a.

Célja: A keresztény erkölcs és a hazaszeretet visszaállítása érdekében munkálkodni a közjót szolgáló társadalmi törekvések hirdetésével. Célkitűzését felvilágosító beszéd, írás és egyéb hírközlések szervezésével kívánja elérni a kommunikációs lehetőségek széleskörű kihasználását és a nemzeti elkötelezettségű szakértők tudását igénybevéve. Célja a szakszerűség és a tudományosság képviselete, társadalompolitikai és gazdaságpolitikai kérdéseket érintő politikai döntéshozatal befolyásolása, a magyarság hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerének alakítása, a lakosság nemzeti kultúrájának ápolása.

Alaptevékenységei:

Konferenciákat, felolvasó üléseket, tudományos és ismeretterjesztő előadásokat, ankétokat szervez. Állást foglal az oktatás és a nemzeti kultúra alkalmazását, ápolását érintő szakmapolitikai és szakmai-etikai kérdésekben. Önállóan, vagy partnereivel együttműködve információs tevékenységet folytat. Testületként, vagy választott képviselője által véleményt mond a közjót szolgálni hivatott tevékenységek szakszerűségéről, minőségéről.

A Keresztény Konzervatív Egyesület nonprofit társadalmi szervezet. Pártpolitikai tevékenységet nem folytat, pártoktól független, pártokkal anyagi kapcsolatban nem áll. Alapszabályban meghatározott keretek között működik.

Eddigi legfontosabb tevékenységei:

Mindszenty József bíboros hercegprímás szobrának felállításában, emlékhelyének kialakításában aktív részvétel a Hegyvidéki Önkormányzattal, a XII.kerületi KDNP-vel és az Ifjúsági Keresztzénydemokrata Szövetséggel közösen; a megvalósítás anyagi feltételeinek részben biztosítása adományok gyűjtésével. Mindszenty József bíboros és Márton Áron erdélyi püspök évfordulós megemlékezésének megszervezése. Meghívott előadóink voltak többek közt: Dr.Papp Lajos szívsebész professzor, Jelenczki István filmrendező,Dr. Drábik János közgazdász professzor, Bolberitz Pál teológus professzor.

Jelenleg, 2O17. február 23-án megválasztott Vezetősége:

Elnök: Dr.Gaál Katalin Mária

e-mail: gaal.km@t-online.hu

Tiszteletbeli elnök: Mándoki Andor

Alelnökök: Dr. Egyed István és Szabó László Bálint

Titkár: Begyik András

Az Egyesületünk iránt érdeklődőket várjuk pártpolitikától független rendezvényeinken; tagsági jogviszony létesítése is lehetséges. Az Egyesületünk iránt érdeklődőket várjuk pártpolitikától független rendezvényeinken; tagsági jogviszony létesítése is lehetséges.

MÁNDOKI ANDOR: Ami a muzulmánok után következik

A XX. század második felében zajlik a szociális piacgazdaság és az angolszász-izraeli globalizáló vadkapitalizmus harca a fehérek gazdasága milyenségéről. Az egyik a közjót teremtette meg, és már arról folyt a vita jószándékú közgazdászok körében, hogy a szükségesek megtermelése utáni szabad idővel hogyan gazdálkodjanak az emberek. Az állandó, folyamatos növekedést, a fogyasztói idiotizmust az értelmes emberek nem követelik. Ezt a gazdaságot szellemi, erkölcsi toprongyok sikeresen valósítják meg, a globalizáló vadkapitalizmust az egyén korlátozhatatlan gazdagodására, a fogyasztás esztelen bővítésére és a gazdaság önpusztító rákos burjánzó növekedésére. Ezen gazdaságpolitika pusztítását éljük át most Magyarországon. Ezt akarja az amerikai szabadkereskedelmi társulás is folytatni az európai társadalom kizsákmányolására. Ezért van szükség a csökkenő munkaerő pótlására, növekedő muzulmán munkaerő pótlásra, növekedő muzulmán munkásra. A munkaerőhiányt a rossz gazdaságpolitika igényli! Szorgalmazói a hülyék, vagy a lefizetett gaz emberek és az érdekelt gazdagok. A közjó helyett ezek az egyének aberrált gazdagodását követelik.


Európa elárulása


Az Európai Unió vezetése szabadkőműves, kommunista, liberális, atlantista egyének csapata. Elárulták a keresztény Európát. A muzulmán terrorizmust szabadították rá. A sikeres terrortámadások áldozatai búcsúztatásain álságos, gyászoló pofával együttérzést színlelve hazudnak vezetői megtévesztésül. A keresztény De Gaulle és a kereszténydemokrata politikusok keresztény Európája Cohn-Bendit, Schultz, Juncker, Merkel… kozmopolita lumpenek hatalmába került. Merkel és bandája végrehajtja a muzulmánok beengedését, hiszen már másfél millió bevándorló van bent Európában. A bevándorlást 2016-ban sem fogja megállítani Merkel. Kiderül róla, hogy szabadkőműves, kommunista, zsidó gyökerű, német- és Európa-ellenes, atlantista. Pártjának vezetése a CDU-ban a bevándorlókról tartott beszámolóját, Németország és Európa elárulását 10 perces tapstetszéssel fogadta. A CDU vezetői nem hülyék, csak lefizetett politikusok vélhetően. Merkel végrehajtja a bevándoroltatást, az Unió szétzilálását, az amerikai szabadkereskedelmi társulásba az Unió begyömöszölését és ott a felszámolását, mert ez a pénzhatalom elvárása. Mindezek beleillenek a keresztényellenes vallásháború hadműveletei közé!


A megtévesztő munkaerő igénylése


Mérhetetlenül felháborító, hogy a német gazdaság növekedéséhez szükséges munkaerőt milliós nagyságrendű bevándorlókból válogatják ki Európába szállítva ahelyett, hogy a keletkezési helyén tennék azt.

1. A német gazdaság növekedéséhez ne a munkaerők számát szaporítsák, hanem korszerű technika bevezetését hajtsák végre. Persze ez több pénzbe kerül, mint a dolgozók létszámát növelni, amivel még a profit is több lesz. Azonkívül a bevándoroltatási költségek ez esetben még az uniós tagokra is terhelhetők.

2. A német vállalkozók a saját költségükön a helyszínen válogassák ki a gazdálkodásukhoz szükséges többlet dolgozót.

3. Persze ez esetben az elhallgattatott másik célkitűzés, Európa muzulmánokkal történő elárasztása elmarad. Csorbát szenved a program eredeti célja, Európa keresztény jellegének a lerombolása, hiszen vallásháború dúl már régóta a keresztény Európa felszámolására.

4. Merkel célja kettős: a munkaerő biztosítása a német gazdaság számára és az európai társadalom eliszlámosítása a keresztények ellenében. Ezért nem tesz semmit az emberhorda megállítására. Ha már bent vannak, akkor itt is maradhatnak. Ezt szolgálja a kvóta bevezetésének szándéka is. Ha már az Unióban vannak, akkor a kvótával nem kényszeríthetők, oda mennek, ahová akarnak az Unión belül.

5. Több, mint 10 éve vagyunk az Unió tagjai. Ez alatt az idő alatt nem értük el még az uniós életszínvonal átlagát sem. A bérek a kommunista, az árak az uniós kapitalista szinten rabolják a társadalmat. Az ÁFA 27 %-os, az uniós legnagyobbika. Milyen alapon követeli Merkel, hogy a német gazdaság érdekeiért a bevándorlás költségeihez hozzájáruljunk?

6. Hallgatunk arról is szerényen, hogy évszázadok alatt számos idegent fogadtunk be és integráltuk őket. Mégis mostanáig nem sikerült a romák és a zsidók megelégedésére a befogadásuk. Ezek száma megközelíti az egy milliót, a népességünk 10 %-a. Amíg nem sikerül őket megelégedésükre ellátni, addig nincs szükségünk gazdasági erőnket meghaladó újabb terheket vállalni. Majd, ha az uniós tagságunk meghozza a várt, remélt növekedést, akkor beszélhetnénk további terhek vállalásáról.

7. Miért nem jut Merkel eszébe, hogy az olaj uzsoraárán (120 – 40 dollár/hordó) kegyetlen sarcolással meggazdagodott arab olajállamok oldják meg, fizessék a menekültek, elvándorlók ellátását az olaj árával kirabolt európai nemzetek helyett.

A magyar álláspont helyes, hogy nem kívánunk gazdasági, törvénytelenül bevándorlót befogadni. Egyedül ezt az álláspontunkat nehezen védhetjük meg. A Visegrádi Négyekkel van esélyünk a túlélésre.


Tévedéseink óriásiak


Naivul ostobán elhittük, hogy Nyugat és Kelet, a kapitalista és a kommunista valóban haragszik egymásra (1), hogy Budapest feláldozásával a háború végén a Nyugatot és a kereszténységet szolgáljuk (2), hogy a két szabadkőműves rabszolgakereskedő, Churchill és Roosevelt a szabadságot és a demokráciát nekünk is el akarja hozni (3), hogy 1990-ben a kapitalisták felszabadítottak és nem visszavásároltak, mint ahogyan eladtak (4), hogy az Európai Unióban a németek még keresztények (5). Nem ismertük fel időben, hogy a németek istentelen gyarmatosító atlantisták lettek, Merkel és csapata, az uniós vezetés már a globalizáló Pénzhatalom ügynöksége (6). Sokan még mindig nem ismerik fel, hogy az Egyesült Államok és Izrael, a fehér keresztények és a szemita héberek összefogtak az európai keresztények elpusztítására a szemita arab muzulmánok érdekében egy dúló vallásháborúban a Pénzhatalom dicsőségére (7). A felebaráti szeretet sem kötelez azonban arra, hogy önként menjünk a vágóhídra.


Kilépni az Unióból


Anglia az Egyesült Államok szilárd szövetségese. Az Európai Unióban is amerikai megfigyelőként vehető tudomásul. Az Unió szétesése előtt fog kilépni az Unióból. Magyarországnak is azonos időben lenne célszerű követni Angliát még a Transzatlanti Birodalom megalakulása előtt. Egyedül a kilépés sikere kétséges. A Visegrádi Négyeket szükséges tovább erősíteni, bővíteni a Közép-Európa Régió irányába. Együtt a kilépés is könnyebb lehet.


Összefogásban a fennmaradásunk


Magyarország egy kis ország. Egymagában felfalják a fejlett nagyok. A V4-ek már 60 millió feletti, a Közép-Európa Régió pedig 100 milliónál több lakosú országcsoport. Ezekkel már nem lehet bármit tenni. Összefogásban van az erő és a jövő, a megmaradás. Sürgősen és hatékonyan a V4-ek erősítését, bővítését kötelező szorgalmazni.

Merkel muzulmánokkal árasztja el Németországot és az Uniót. Belépteti az Uniót az amerikai szabadkereskedelmi társulásba és ezzel az Uniót is felszámolja. Az angolokkal együtt lépjünk ki az Unióból még mielőtt Merkel az amerikaiak kezére játssza Európa országait.

Ne hazudj, ne lopj, imádkozzál és dolgozzál!


Budapest, 2016. január 1.