Ez a Budapest XII. kerület Hegyvidéki civil szervezet, a Keresztény Konzervatív Egyesület honlapja.

Egyesületünk 2O11-ben alakult, a XII. kerületi KDNP-t támogató szervezetként.

Jelenlegi székhelye: 1121 Budapest, Arató u. 2O/a.

Célja: A keresztény erkölcs és a hazaszeretet visszaállítása érdekében munkálkodni a közjót szolgáló társadalmi törekvések hirdetésével. Célkitűzését felvilágosító beszéd, írás és egyéb hírközlések szervezésével kívánja elérni a kommunikációs lehetőségek széleskörű kihasználását és a nemzeti elkötelezettségű szakértők tudását igénybevéve. Célja a szakszerűség és a tudományosság képviselete, társadalompolitikai és gazdaságpolitikai kérdéseket érintő politikai döntéshozatal befolyásolása, a magyarság hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerének alakítása, a lakosság nemzeti kultúrájának ápolása.

Alaptevékenységei:

Konferenciákat, felolvasó üléseket, tudományos és ismeretterjesztő előadásokat, ankétokat szervez. Állást foglal az oktatás és a nemzeti kultúra alkalmazását, ápolását érintő szakmapolitikai és szakmai-etikai kérdésekben. Önállóan, vagy partnereivel együttműködve információs tevékenységet folytat. Testületként, vagy választott képviselője által véleményt mond a közjót szolgálni hivatott tevékenységek szakszerűségéről, minőségéről.

A Keresztény Konzervatív Egyesület nonprofit társadalmi szervezet. Pártpolitikai tevékenységet nem folytat, pártoktól független, pártokkal anyagi kapcsolatban nem áll. Alapszabályban meghatározott keretek között működik.

Eddigi legfontosabb tevékenységei:

Mindszenty József bíboros hercegprímás szobrának felállításában, emlékhelyének kialakításában aktív részvétel a Hegyvidéki Önkormányzattal, a XII.kerületi KDNP-vel és az Ifjúsági Keresztzénydemokrata Szövetséggel közösen; a megvalósítás anyagi feltételeinek részben biztosítása adományok gyűjtésével. Mindszenty József bíboros és Márton Áron erdélyi püspök évfordulós megemlékezésének megszervezése. Meghívott előadóink voltak többek közt: Dr.Papp Lajos szívsebész professzor, Jelenczki István filmrendező,Dr. Drábik János közgazdász professzor, Bolberitz Pál teológus professzor.

Jelenleg, 2O17. február 23-án megválasztott Vezetősége:

Elnök: Dr.Gaál Katalin Mária

e-mail: gaal.km@t-online.hu

Tiszteletbeli elnök: Mándoki Andor

Alelnökök: Dr. Egyed István és Szabó László Bálint

Titkár: Begyik András

Az Egyesületünk iránt érdeklődőket várjuk pártpolitikától független rendezvényeinken; tagsági jogviszony létesítése is lehetséges. Az Egyesületünk iránt érdeklődőket várjuk pártpolitikától független rendezvényeinken; tagsági jogviszony létesítése is lehetséges.

Mándoki Andor: Kötelességünk túlélésünkért

Értelmes gondolkodó, alkotni képes keresztény fehér emberek hozták létre a jelenlegi fejlett civilizációt. Ebben a szabadság, jólét és a demokrácia uralkodhatna. Ezt pusztítja, számolja fel a Pénzhatalom Európában és tör világuralmi diktatúrára az istentelen közel-keleti sémi arab, héber lumpen barbárokkal. Istenünk megenyhülsz, ha a tényekkel szembesülsz. „Keresztények vagyunk és nem hülyék, védjük magunkat és a bolygónk ügyét.” (Rózsa Iván után szabadon)

A közeljövőben dönthetünk arról, hogy bent akarunk maradni az Európai Unióban, vagy túlélésünkért kilépni kényszerülünk. Az Európai Uniót a Pénzhatalom az Egyesült Államok hatalma alá akarja kényszeríteni. Ezzel a magyar helyett globalizált világpolgárok lehetünk. Pénzhatalom néven a szupergazdag emberek egy szűk titkolt társaságát tartjuk számon, akik lefizetett ügynökökkel gyakorolják hatalmukat egyes országok felett és Cionista Földi Királyságot szándékoznak létesíteni. Gondolkozzunk, hogy mi a feladatunk túlélésünk biztosítására!

Ne feledjük el sohasem, hogy a szovjet rémuralmat a Pénzhatalom keltette életre. Később a náci pártot is a kozmopolita bankárok pénzelték hatalomra. Az első és a második világháborút is a pénzvilág hitelezte. 1945-ben a szabadkőműves Churchill és Roosevelt adja el 45 évre rabszolgáknak a közép- és kelet-európai nemzeteket és így nincs szabadság és jólét a számukra. A globalizáló világrendet is a pénzuralom emberei hozzák létre a nemzetállamok ellenére.

Különös, hogy Európa várható sorsáról 1952-ben Rabinovics főrabbi mondja el hallgatóinak, hogy készítik már elő a III. világháborút Európa ellen, totális lerombolására atombombával. A jóslat szelídült, „csak” gazdasági és vallásháború tört ki a fehér keresztények civilizációja ellen. A halálos ellenségek, a sémi arabok és héberek összefogtak a fehérek civilizációja és vallásuk ellen. Muzulmán földfoglalók, hordák inváziója ömlik be Európába. A hadműveletet a Pénzhatalom embere, Soros pénzügyi szemfényvesztő irányítja, aki olyan erőket képvisel, hogy még az Unió vezetői – Schultz, Merkel, Juncker – is tárgyalnak vele és követik utasításait. Az Unió vezetése jelenleg egy héber négyfogatú quadriga. EZEKET kinevezték! A beözönlő barbár tömeg az iszlamizmus globalizáló totalitárizmusát képviseli. A Pénzhatalom megvásárolta az iszlámot a fedezetlen dollárral és a szabadpiaci olaj árával. Eddig még soha nem látott gazdagságot teremtett az arabok számára. Egyidejűleg ezzel a fehérek földjén rabolja ki az ott élő embereknek, országoknak gazdaságát. Ugyanakkor a Pénzhatalom az Unió vezetőit is megnyeri szándékai megvalósítására, az Unió bevitelét az Egyesült Államok uralma alá a Földi Királyság szolgálatára.

A globalizáló politika egyik csalárd érvelése a háborúmentes jövő ígérete. Ez egy kapitális hazugság, félrevezetés. Hiszen az egypólusú világrend kialakítása, az Európai Unió felszámolása után az Oroszország elleni háborút vetíti előre. Majd azután Kínával szükséges megmérkőzni a világuralomért. Mindezek persze Amerika földjét kímélve Európából történjenek, ahogyan ezt az aljas spekulánsok tervezik!



Tovább folyik a háború

Az angolok kilépése és D. Trump győzelme után nem adja fel a Földi Királyság megvalósításának a tervét a Pénzhatalom. Az Európai Unió vezetőinek triumvirátusát – Merkel, Schultz és Juncker – megerősítik újabb kulcspozíciókban és folytatódik a keresztény Európa felszámolása. Naiv elképzelés, hogy az Unió belső átrendezése megvalósítható a közeljövőben. Valószínűleg nem valósítható meg a keresztény Európa. Ezért kár az Unió vezetőivel a kilátástalan küzdelemre pazarolni az értékes időt, ami lényegében az életünk.

Az Európai Unió ellen a Pénzhatalom gazdasági és vallási háborút folytat sikeresen. A muzulmán invázióval el akarják foglalni Európát a Transzatlanti Birodalomba. Zseniálisan ördögi praktika a fegyver nélküli honfoglalásra. Úgy tűnik, az idióta európai kapitalisták egy jelentős része ezzel egyetért. Majd a cionista Földi Királyság tagja lesz Európa. Jelenleg a keresztény Európa megvalósítása távoli lehetőségnek tűnik, mivel a nyugati országok már olyan mértékben vannak átitatva a globalizáló fertőzéssel, hogy az Unió belép az új birodalomba és ezzel felbomlik. Ezért elpocsékolt idő az Unió megreformálásával foglalkozni. Európa legyőzése után meg kell vívni a háborút az oroszokkal és a kínaiakkal. A globalizált fizetett zsoldosoknak semmi esélyük a hazájukat védő harcosokkal szemben. A második világháborút is a hazájukért harcoló orosz katonák nyerték meg. Ha nincs Sztálingrád és Budapest ostroma, akkor a szovjet hadsereg az Atlanti Falnál végzi a háborút és a nyugati baloldali értelmiség a szovjet Gulágokon pusztul el, mert a Szovjetunió Európát akarta elfoglalni.

Ne feledjük, a szovjet uralmat a nemzetközi bankárok pénzelték életre, hiszen a Pénzhatalom egyik projektje volt a másik, a német nácizmus mellett. A Pénzhatalom a Szovjetunióban is beültette ügynökeit a főhatalomba, de Sztálin felismerte és likvidálta őket. A Központi Bizottság egyik ülésén 1953-ban bejelentette Sztálin, hogy a zsidókat kitelepíti a távoli Szibériába. A pénzhatalom fel is számolta a Szovjetuniót.

Be kell látni, hogy az inváziós népek söpredéke semmire sem való, hazája védelme helyett elmenekül, katonaszökevény lesz, dologra alig foghatók, jólétet akarnak, amivel csökkentik a befogadók életszínvonalát, szavazni fognak és mérgezik a demokráciát. A héber Soros parancsolja őket az európai fehér keresztény társadalom züllesztésére.

A rendszerváltás közel harminc éve folyik sikeresen a Pénzhatalom javára. Ezt fékezni azonnal csak az Unió felbomlasztásával lehet. Harc az Unió lefizetett alja vezetésével értelmetlen időpazarlás.

Az angolok okos, tapasztalt nép, tudják mit kell tenni. Kiléptek az Unióból. Cselekvőképességüket visszavették a korrupt, idegen vezetőktől. Példát mutatnak az Unió felbontására. Nekünk is el kell hagyni az Uniót és akkor azonnal hozzákezdhetünk Hazánk gazdaságának megerősítéséhez, akár még a kapitalizmus reformjával is. Ne akadályozza meg senki sem szabad akaratunk érvényesítését. Egyedül nehéz a feladat, de a jelenlegi különutas politikánk miatt talán még örülnének is, hogy megszabadulnak tőlünk az Unió elkötelezett vezetői. A kilépés a Visegrádi Négyekkel hatékonyabb, a Közép-Európa Régióval biztosabban sikerülhet! Megszabadulhatunk a pusztító vadkapitalizmustól és építhetjük a programunkban kötelezettséget vállalt szociális piacgazdaságot, amire ígéretet tettünk, de a pusztító vadkapitalizmus valósult meg. Gondolkozzunk, és akkor tudjuk, hogy mit tegyünk!

Európa kettészakadása durva lépés. Meg kellene akadályozni! Mivel sokan remélik, hogy bármi megtörténhet, ezért van rá esély. Ismerjük meg egymást, a nemzetekhez, vagy a globalizáláshoz ragaszkodók érveit. Törekedjünk egyezkedni! Ez azonban már egy másik írás.

Ha Soros a Pénzuralom győz és bent maraduk a globalizált Unióban, akkor pária, kizsigerelt konzumidióta leszel, magyar, arab, néger, zsidó félvér lesz az unokád és még magyarul sem fog beszélni!