Ez a Budapest XII. kerület Hegyvidéki civil szervezet, a Keresztény Konzervatív Egyesület honlapja.

Egyesületünk 2O11-ben alakult, a XII. kerületi KDNP-t támogató szervezetként.

Jelenlegi székhelye: 1121 Budapest, Arató u. 2O/a.

Célja: A keresztény erkölcs és a hazaszeretet visszaállítása érdekében munkálkodni a közjót szolgáló társadalmi törekvések hirdetésével. Célkitűzését felvilágosító beszéd, írás és egyéb hírközlések szervezésével kívánja elérni a kommunikációs lehetőségek széleskörű kihasználását és a nemzeti elkötelezettségű szakértők tudását igénybevéve. Célja a szakszerűség és a tudományosság képviselete, társadalompolitikai és gazdaságpolitikai kérdéseket érintő politikai döntéshozatal befolyásolása, a magyarság hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerének alakítása, a lakosság nemzeti kultúrájának ápolása.

Alaptevékenységei:

Konferenciákat, felolvasó üléseket, tudományos és ismeretterjesztő előadásokat, ankétokat szervez. Állást foglal az oktatás és a nemzeti kultúra alkalmazását, ápolását érintő szakmapolitikai és szakmai-etikai kérdésekben. Önállóan, vagy partnereivel együttműködve információs tevékenységet folytat. Testületként, vagy választott képviselője által véleményt mond a közjót szolgálni hivatott tevékenységek szakszerűségéről, minőségéről.

A Keresztény Konzervatív Egyesület nonprofit társadalmi szervezet. Pártpolitikai tevékenységet nem folytat, pártoktól független, pártokkal anyagi kapcsolatban nem áll. Alapszabályban meghatározott keretek között működik.

Eddigi legfontosabb tevékenységei:

Mindszenty József bíboros hercegprímás szobrának felállításában, emlékhelyének kialakításában aktív részvétel a Hegyvidéki Önkormányzattal, a XII.kerületi KDNP-vel és az Ifjúsági Keresztzénydemokrata Szövetséggel közösen; a megvalósítás anyagi feltételeinek részben biztosítása adományok gyűjtésével. Mindszenty József bíboros és Márton Áron erdélyi püspök évfordulós megemlékezésének megszervezése. Meghívott előadóink voltak többek közt: Dr.Papp Lajos szívsebész professzor, Jelenczki István filmrendező,Dr. Drábik János közgazdász professzor, Bolberitz Pál teológus professzor.

Jelenleg, 2O17. február 23-án megválasztott Vezetősége:

Elnök: Dr.Gaál Katalin Mária

e-mail: gaal.km@t-online.hu

Tiszteletbeli elnök: Mándoki Andor

Alelnökök: Dr. Egyed István és Szabó László Bálint

Titkár: Begyik András

Az Egyesületünk iránt érdeklődőket várjuk pártpolitikától független rendezvényeinken; tagsági jogviszony létesítése is lehetséges. Az Egyesületünk iránt érdeklődőket várjuk pártpolitikától független rendezvényeinken; tagsági jogviszony létesítése is lehetséges.

Mándoki Andor: A globalizáció igájában

A globalizáció igájában*


Mottó: Legalább az okosak fogjanak össze országunk megmentése érdekében, kiszorítva az ostobákat és gazokat!


A rendszerváltásra szavazott többségünk 1990-ben, mert szabadok akartunk lenni, és jobban szerettünk volna élni, mint a szocializmusban. A létrejött kapitalizmus azonban az előbbinél silányabb közállapotokat hozott létre. Ötmillió ember életét minimálbérből tengeti, aminek felét a lakhatás költségei felemésztik. A maradékból napi 750 forint ~3 euró jut az élet további viteléhez a rendszerváltás kárvallottjainak. Mindez a nyomorúságos nélkülözés, éhezés, elnyomorodás szellemi, anyagi, erkölcsi, fizikai leépüléshez, népességfogyáshoz vezet. [1] A remélt és ígért szociális piacgazdaság helyett liberális vadkapitalizmus jött létre Magyarországon. Az egymást követő kormányok szellemi és erkölcsi tőkéjéből csak ennyire tellett egy olyan országban, ahol a nép értelmes és szorgalmas, tehát könnyű emberi életszínvonalat biztosítani mindenkinek. A nemzeti érdekek mellőzésével a globalizáció céljait és érdekeit kielégítő, a pénztőke elvárásait szolgáló kamatszedő, eladósító, silány gazdasági rend jött létre hazánkban. Rövidre fogott írásunkban arra keressük a választ, miért alakultak így a dolgaink. A szellemi üresség, az erkölcsi posvány, a tunyaság és a kapzsiság mellett a belső és legfőképpen a külső háttérerők mennyiben járultak hozzá történelmünk újabb tragikus nemzetrontáshoz?


Háttérhatalom

Bizonyos háttérerők működését sokan következtetik. Számos tanulmány, írás készült külföldön erről a kérdésről és ezekből az derül ki, hogy létezik egy háttérhatalom, amely népek, nemzetek, országok felett uralkodik, és irányítja szándékaikat, sorsukat. Mindezt a történelmi események tervszerűségének folyamata sokkal inkább igazolja, mint a sorsszerűség feltételezését. Vegyük azonban sorra néhány ismert, hiteles ember véleményét erről az érdekes kérdésről.
Disraeli brit miniszterelnök a XIX. század közepén több alkalommal is kijelentette, hogy léteznek titkos társaságok, és ezek az alkotmányos kormányzat ellen törnek, a Föld tulajdonlását akarják, és véget akarnak vetni az egyházi intézményeknek... T. Roosevelt, W. Wilson, F. D. Roosevelt amerikai elnökök a XX. század elején ugyancsak hivatkoztak a kormányok felett trónoló mögöttes láthatatlan hatalomra, amely a pénzvagyon-tulajdonosok nemzetközi hálózata. Caroll Quigley amerikai egyetemi tanár, a téma egyik ismert kutatója céljaikról többek között azt írja: „...ez nem kevesebb, mint létrehozni a pénzügyi ellenőrzés olyan magánkézben lévő világrendszerét, amely képes uralni valamennyi ország politikai rendszerét és a világgazdaság egészét. Ezt a rendszert a világ központi bankjai feudális módon kontrollálnák, összhangban azokkal a titkos megállapodásokkal, amelyeket a rendszeresen tartott magántalálkozókon és konferenciákon elfogadnak...” [2]
A háttérhatalmat leleplező bőséges irodalomból még az is kiderül, hogy ez a titkolt erő diktatórikus világuralomra tör. Hatalmát újszerűen a világ gazdaságának egységbe foglalásával, birtokba vételével és irányításával akarja biztosítani. Minderre a pénzt fegyverként használva egymás után gyűri le az ellenfeleit, és hódítja meg a Földet. Az ebből származó globális gazdagodás jelenthet-
__________________________________________________________________________________
*Előadás, elhangzott a Kereszténydemokrata Néppárt Ipari, Kereskedelmi Bizottságának ülésén 2004. március 26-án
né igazságos elosztással az általános jólét megteremtését az emberiség számára. A jelek azonban arra utalnak, hogy a saját hasznukra akarják a sötét erők kizsákmányolni a Föld lakosságát. A gonosz terv végső ütemének a globalizáció nevet adták, aminek a hódító útjában legfőképpen a fehér keresztény ember áll. Tudásával, hitével, felebaráti szeretetével, felvilágosodottságával nem fogadhatja el az embertelenséget, a rabszolgaság bármely formájának a bevezetését. A brutális anyagi erőszak a szellemi és erkölcsi hatalmat képviselő egyházak közül is leginkább a keresztények számára elfogadhatatlan. Ezért folyik az ádáz harc már évszázadok óta ellenük.
Az új világrendnek hitetlen, mérsékelten képzett, erkölcsi tartás nélküli, robotoló, fogyasztó, gyúrható embermasszára van csak szüksége. Önállóan gondolkodó értelmiségre alig van igénye. Gombokat, billentyűket nyomogató „fehérgallérosokból” sem akar sokat. Az alakuló világméretű „multi cég” automatizált lesz. Még a menedzserekből is keveset használ. Létrejötte az értelmiség alkonya! Ezeket figyelembe véve érthetjük meg a körülöttünk zajló eseményeket, és következtethetünk a „Szép Új Világ” beköszöntésének áldásaira.
Ne firtassuk, hogy kik a Háttérhatalom mozgató figurái! Elég bajunk már az is, hogy egy világméretű gazdasági hadjárat áldozatai vagyunk máris, és belekevernek még egy újkori vallásháborúba is, amelyben a keresztényüldözés áldozatai és mártírjai lehetünk. Ne keveredjünk még tovább a fajok gyűlölködésébe sem, amelybe úgyis folyamatosan be akarnak rángatni.
Fogadjuk el, amit Drábik János könyvében ír a Háttérhatalom résztvevőiről. Szerinte a szabadkőművesek, a nemzetközi bankárok, az angolszász gyarmatosítók, birodalmuk továbbálmodói szövetkeztek, hogy kifosszák a Világot. Ha szándékuk közös hasznunkat szolgálná, akkor fölösleges lenne a titkolózásuk!


Helmut Schmidt a globalizációról

A szociáldemokrata volt német kancellár előadást tartott a Heinrich Heine Egyetem diákjai előtt a globalizációról. [3] Az előadó szerint a globalizáció gyakorlati-politikai, társadalmi-gazdasági, valamint szellemi téma, és előidéz veszélyeket, alkalmazkodási kényszereket, valamint kulturális kihívásokat. Négy példát hozott fel arra, hogy pozitív értelemben mi jut az emberek eszébe a globalizációról hallva. Bárhol vagyunk a világon, a TV révén minden fontosnak kezelt eseményről azonnal tájékozódhatunk. Tanúi lehetünk a fejlett ipar példátlan méretű elterjesztésének Nyugatról Keletre, Ázsiába. Megéljük a közlekedés szédületes gyorsaságát. Megcsodálhatjuk a részvénykereskedés spekulációs pénzcsinálásának korlátlan lehetőségeit az információáramlás birtoklásának közbejöttével. Ezek legtöbbje azonban az életünk ritmusát pörgeti fel csupán, minőségét alig javítja. Ezek a technikai fejlődés eredményei, és a globalizáció nélkül is hatnának életünk minőségi javulására. A globalizáció csak kihasználja ezeket pénzuralmi rendje hatékonyabb működtetésére. Felmerülnek azonban ezen előnyökkel szemben bizonyos fenntartások is. Az ipar módszeres eltelepítése a fehérek lakta területekről nem sok örömre adhat okot a mögöttes szándékok felismerése után. A spekulációval csinált pénz sem a népek, nemzetek jólétét szolgálja.
Figyelemre méltó, hogy Schmidt is rablókapitalizmusnak, sőt szociáldarwinizmusnak minősíti a pénzuralmi rend elhajlásait. Még figyelemre méltóbb azonban, hogy a szociáldemokrata politikus előadásának nagyobbik részét arra szenteli, hogy ajánlásokat fogalmazzon meg a globalizmusban leskelődő kihívások, társadalmi, gazdasági, kulturális kártevések, veszélyek és fenyegetettségek kiküszöbölésére, kivédésére nemzete – igen, a német nép – érdekeinek maradéktalan védelmében. A rendszerváltó magyar kormányfők tanulmányozhatnák Helmut Schmidt szociáldemokrata német politikus írását, hogy fogalmuk legyen, miként vélekedjenek hazájuk sorsáról. Az eddigi magyar kormányok az eltelt közel húsz év során a töredékét sem voltak képesek javasolni annak, mint amennyit Schmidt néhány órás előadásában felhozott hazája védelmére.
A társadalom egészét szolgáló gazdasági tevékenység igényli a tudás, szorgalom, tisztesség adottságait és erényeit. Ezek hiánya okozza a hazai siralmas állapotokat. Ezen követelmények közül egyedül csak a tudás vásárolható meg. Legalább azt kellene biztosítanunk országunk XXI. századi felzárkóztatásához. A rendszerváltás kezdetén számos okos ember figyelmeztetett, hogy tudás, szakértelem nélkül nem megy! Tovább él azonban és virul a kommunistákkal együtt az előző rendszer tudásellenessége, a szakértelem semmibe vevése. Virul az öntudatos ostobaság, pöffeszkedik az arrogáns bornírtság és/vagy a számító szándékosság. A szerény, alázatos tudásra, szakértelemre nincs szükség. Sőt, veszélyes! Fényt derít a dilettánsra, rávilágít a korruptra. Ezért nincs kereslet rá a piacon. Könyveket sorsolunk ki azon olvasóink között, akik valaha is hallottak vagy olvastak olyanokról, akiket szakértelmi vagy erkölcsi toprongyságuk miatt menesztettek a pozíciójukból az elmúlt ötven év folyamán! Fölösleges gépiesen locsogni a tudásalapú társadalom építéséről, amikor a barkácsolásnál következetesen elmarad mindig az alap.


Világuralmi tervek

Létezik egy háttérhatalom, amely a világ feletti uralmat akarja megszerezni. Nem közömbös, hogy milyen indíttatástól vezérelve. Az emberiség védelme, jóléte vagy kizsákmányolása céljából. Uralmuk megszerzéséhez a régi rendet kell lerombolni, a királyságokat, a keresztény egyházakat gyengíteni, felszámolni. Az újkor forradalmai, a szabadságharcok, háborúk, a liberalizmus, a polgárság létrehozása mind azt a célt szolgálják. Az ipari forradalommal létrejött a munkásság, ami a világuralom megszerzésének egyik lehetőségét kínálta a kommunista internacionalizmus kitalálásával. A két kirobbantott világháború Európában és a harmadik előkészítése már a kommunizmus győzelmére is reményt adhatott, az európai fehérek elpusztítására pedig biztosan lehetett számítani. Ezzel az egyik fő akadály eltávolítható a világuralmi rend megvalósításának útjából, a középkori arisztokratikus abszolutizmus rendjéhez hasonlóba kényszeríthetők az emberek. Ebben – hasonlóan a sötét középkorhoz – egy szűk körű, zárt embercsoport korlátlan hatalommal uralkodik a kiszolgáltatott, bizonytalanságban, félelemben, szegénységben tartott, szellemileg, erkölcsileg üres, robotoló, fogyasztó tömegek felett.
A harmadik világháború elmaradt. Szerepét a globalizációs program vette át. A hagyományos fegyverek helyett az időközben fegyverré manipulált pénz pusztító erejével akarják térdre kényszeríteni a népeket, az országokat egymás után a végső győzelem megszerzéséig. A pénzzel csinált korlátlan hatalomnak erejét saját országunk jelen állapotából lemérhetjük! A program további fontos elemei a fehér ember tudásának, technikai fölényének elragadása és maga ellen fordítása; iparának áttelepítése Keletre, információs technikájának felhasználása a médiában az ellene folytatott propaganda sikerre vitele érdekében. Ez utóbbival sikerült két világháborúba vadítani az ellenfeleket, a harmadik és akárhányadik is hasonló médiauszítással, rágalmazásokkal, gyűlöletkeltéssel robbantható ki!
Ördögein gonosz, elvetemült a tervben, hogy a fehér ember teljesítményének eredményét nem az emberiség jólétének fokozására, hanem csak az uralkodó elit gazdagodására akarják elrabolni. Az emberiség két évszázados hallatlan természettudományos fejlődése az európai keresztény ember teljesítménye és diadala. Ennek eredményét ellopják tőle, sőt még ellene is fordítják. Ezzel kapcsolatban elég csak arra gondolni, hogy a XX. század közepén már arról folyt a vita, miként használja az ember a munkaidő csökkentésből kapott többlet szabadidejét okosan. Erről már szó sincs. A mai megmaradás egyik feltétele a hajszolt túlmunka és a tudás. A fejlődés minden hasznát csak egy szűk réteg élvezi. Csak remélhetjük, hogy ez a világuralmi agyrém is Hitler és Sztálin birodalmi őrületének a sorsára jut. Az ázsiai népek erkölcsei pedig talán tisztábbak annál, hogy Amerika és Európa eleste után a seftelő bankárok szelleme erőt vegyen rajtuk is.


Társadalmi átalakítás

Az új világrend igényeinek megfelelően a társadalmat is uniformizálni kell. A meglévőt lerombolni, és helyébe az újat létrehozni. A szegények-gazdagok, hívők-istentelenek, értelmesek-gyengeképességűek, tisztességesek-korruptak, kulturáltak-bunkók... ellentéteket választva mérésre a számszerű adatokkal szemben sokkal inkább országos jelentőségű példáinkkal célszerű érzékeltetni a változást és a szándékot.
A gazdaságpolitika vagyon- és jövedelemelosztásával mérhetetlen szakadékot teremtett a kevés gazdag és a nagyon sok szegény és nyomorgó között. Egy titkos nemzetközi csapat hat magyar politikusnak, egyházi személynek lediktálja a rendszerváltással szembeni elvárásokat, amelyek a gyalázatos trianoni békediktátumhoz hasonlatosak, illetve azzal szinte egyezők. Az aláírók elhallgatják a diktátumot. Jellemző módon megint egy Jegyzőkönyv, amiről senki sem akar tudni, de az események különös módon mégis a titkos irat szerint alakulnak. [4] A külföldi adósságunk elengedését hazai pénzügyi szakértők akadályozzák, miközben több mint ezermilliárd dollár értékben száz országnak adnak könnyítést, elengedést. Hír jelenik meg a hazai sajtóban, hogy a Világbank 31 gazdasági szakemberünket fizeti le. [5] Privatizálás címén ellopják, külföldiek kezére játsszák, maguknak osztogatják, kótyavetyélik, felszámolják, tönkreteszik 80 milliárd dollár értékű közös nemzeti vagyonúnkat. Nem csinálnak végelszámolást, senkit sem kérdeznek meg, hova tűnt el közös vagyonunk. [6] Az egyik pénzügyminiszter és a jegybankelnök a hírhedt adósságcsere címén az államnak saját magával szembeni könyvelési követeléséből 2000 milliárd forint értékű adósságot kreál az Országgyűlés bamba asszisztálása mellett. [7] Sok milliárd forint értékű olajat hamisítanak, megrövidítve a költségvetés bevételét 1000 milliárd forinttal. Olaj szerelvények szelik át az országot, szőkítő üzemek működnek, gyártják az olajat, de senkit sem találnak bűnösnek. [8] Közös vagyonunk jelentős részét ajándékba kapják a régi elvtársak. Miután képtelenek hatékonyan működtetni, követelik a gyenge, rossz forintot, az inflációt, ami csődtől menti meg vállalkozásaikat. Tőlünk kapott vagyonuk megőrzéséhez mi adjuk még a pénzt is. Érdekükben a pénzügyminiszter és a jegybankelnök tönkreteszi a forintot a liberális és a szocialista párt egyetértésével. [9] Az állam a korábban elkobzott, államosított lakásokat 50 év után eladja a bentlakóknak lepusztultan. Majd hivatali segédlettel, tulajdonlapok meghamisításával a lakásmaffia ezreket tesz hajléktalanná. [10] Ömlik a pénz a média társadalomformáló, romboló munkájához. Hírhedt műsorokkal stricik, kurvák, buzik, feslettek, ostobák, aberráltak, rusnyák, drogosok sztárolása zajlik nagy erővel a globális társadalom tömegízlésének kialakítása céljából.
A példákból kitűnik, hogy a rendszerváltás hatása frenetikus a társadalom átformálása tekintetében. Természetesen az óriási siker nagyobbik része alapozásként a negyvenöt év kommunista uralom érdeme. Az utóbbi évek csak a gátlástalanság, a pofátlanság, a cinikus gonoszság, az erőszak, az embertelenség, brutalitás, a féktelen hazudozás, csalás, lopás, rablás, bűnözés tekintetében múlják felül messze a korábbi rendszer feslettségét, előre vetítve az új világrend szellemi és erkölcsi „felsőbbrendűségét”. Az érintett társadalom elitje pedig mindezt hallgatásával tudomásul veszi, tűri. Ha viszont mindezzel egyetért a társadalmi elit, akkor fölösleges ezt a rengeteg pénzt kidobni erre a manipulációs megdolgozásra. Inkább stafírozzák ki a meleg szülőket „gyerekeik” nevelésére. Osztogassanak ingyen füvet a függőknek. Futtassanak több lányt a striciknek... a liberalizmus nagyobb dicsőségére és propagálására, és nem utolsósorban ellopott pénzünk „hatékonyabb” befektetésére, a profit maximalizálására.


A globalizáció diadala

A globalizáció az egész Földre kiterjedő pénzuralmi rend megszervezésének befejező hadjárata. Három ütemre bontva kíséreljük meg ismertetését.
Monetáris hatalom megteremtése. A mai pénznek nevezett értéktelen színes papírdarabból zseniális bankárok kivédhetetlen fegyvert kovácsoltak, amellyel éppen úgy lehet rombolni, pusztítani, ölni, mint az atombombával. 1913-ban sikerült rávenniük az amerikai törvényhozást, hogy adja át az ország pénzkibocsátási jogát, hitelrendszerét a Federal Reserve Bank (FED) nevű, magántulajdonban lévő központi banknak. E feletti örömükben rá nyomtatták az egydolláros bankjegyre a szabadkőművesek egyik kultikus jelét, a piramis csúcsára helyezett vigyázó szemet. Az amerikai pénzből világpénzt csináltak! Ezzel automatikusan érvénybe lép, amit a XIX. század elején már Mayer Rothschild bankár megállapított: „Engedjék meg, hogy ellenőrizhessem egy ország pénzrendszerét, hogy ki hozza a törvényeket, már nem érdekel.” [12]
Hasonlóan rá kell szedni a többi nemzet törvényhozását is, hogy kövessék az amerikaiakat, adják fel önállóságukat. Ily módon kialakítható a nemzeti bankok központi felügyeletének magántulajdonú rendszere. A következő zseniális „patent” a pénz leválasztása az aranyról, a fiat-pénz megteremtése. [11] 1970 óta a kibocsátójának kedve szerint szárnyalhat az aranytól megszabadított pénz. Erejét mi sem mutathatja kifejezőbben, minthogy ki rendelkezik felette. 2003 őszén a G8 hatalmak vezetőinek találkozóján az egyik újságíró megkérdezte W. Bush amerikai elnököt, miként vélekedik a gyengülő dollár sorsáról. A válasz lakonikus volt. Szeretne erős dollárt, de a FED elnökének más a véleménye! Azóta is gyenge a dollár. A színes papírdarab, a dollár csak azért pénz, mert az amerikai állam annak nyilvánítja. Első emberének tehát ennyi a hatalma felette. Egy újabb amerikai elnök, aki megerősíti, hogy trónol fölötte egy (magán) háttérhatalom. Gondoljuk el, hogy az amerikai gazdaság hitelrendszerét is magánbankárok felügyelik, irányítják, és ekkor már fogalmunk lehet arról, milyen erőt képvisel a monetáris hatalom az USA és a behódolt többi állam felett.
Ebben az a zseniálisan ördögi és egyben félelmetes, hogy az államok törvényhozásai „önként” mondanak le erről a felmérhetetlen hatalomról, és adják át ismeretlen civileknek, akik bárkik lehetnek!! Ez a fehér ember civilizációjának gyalázatos, önfelszámoló elárulása. A hazai rendszerváltás siralmas eredményeinek is a globalizációs monetáris pénzügyi politika érvényesülése az oka. Ezen az MNB törvény módosításával – 50% + 1 szavazat – könnyen lehet változtatni. Egyik kormány sem hajlandó erre ez ideig!


A fehér keresztény civilizáció felszámolása

Az európai keresztény fehérek elleni támadások sora a XX. században két világháború kirobbantásával folytatódott és a globalizációs gazdasági támadással tetőzött. A két világháborút követte Európa kettészakítása és egyik felében a kommunizmus uralma alá hajtott újabbak üldözése, irtása vallásuk, tulajdonuk és tudásuk miatt. Ez már csak folytatása volt az 1917-ben világra hozott rémuralomnak, amely becsülten 100 millióval kurtította meg az európaiakat. Visszavásárlásukat követően 1990 után a globalizáció pénzügyi rendjének bevezetésével folytatódnak a megpróbáltatások most már szegénységgel, nyomorral irtva az európaiakat.
Különös figyelmet érdemel az európai fehér keresztény civilizáció technikai tudásának, ipari kapacitásának, az utolsó kétszáz év hatalmas fejlődésének elragadása teremtőjétől a globalizációs programon belül. Európa agyának elszívása már a XX. század elejétől folyik. A második világháborút követően vonatszerelvények szállították a Ruhr-vidékről a technikai leírások, dokumentációk, tervek, szabadalmi leírások, know-how dokumentumok tömegét, miként Európa egyéb országaiból is. Ugyancsak fogdosták össze, vették meg a legkiválóbb szakembereket, nyugatabbra szállítva őket. Most pedig a globalizáció egyik diadalmas eredménye a tőke szabad áramlásával a fontos iparágak és tudás áttelepítése Nyugatról Keletre (hajó-, járműgyártás, textil-, ruha-, cipőipar, fényképezőgép-, nehézgép-gyártás stb.). Pótlására hirdették meg a szolgáltatások növelését és a kiesés elfedésére a pénzforgalmat jelző GDP-vel való manipulálást. Csakhogy az értéket teremtő ipari termelés magasabb bért fizet, mint a szolgáltatás, azonkívül felszámolásával tömegesen megszűnnek a munkahelyek, kiesésük pótolhatatlan szolgáltatással, hiszen erre a fizetőképes kereslet korlátozott. Félrevezettek, hazudtak, csaltak, megloptak! Gyárak, üzemek, műhelyek zárnak be, mennek tönkre, milliók kerülnek utcára.
Csökken az életszínvonal, beköszönt a szegénység, nyomor a fehérek földjén. Hazug bankárok átverték őket, ellopták tudásukat, gyáraikat elorozták, elvitték, tönkretették, kifosztották álságos pofával balga mindannyiukat.
Ez azonban nem minden, ennél még kegyetlenebb következménye is lesz az ipar felszámolásának. Képzeljék el ipar nélkül, vagy legalábbis hiányos szerkezettel a fehérek kiszolgáltatottak, védtelenek lesznek. Megtámadásuk, háború esetén még védekezni sem képesek, éppen úgy, mint egykoron a színes bőrűek az idegen gyarmatosítókkal szemben. A világbanki ajánlások vélhetően erre elfelejtették felhívni a figyelmet!
Mivel hívták ki maguk ellen a haragot, sőt gyűlöletet a fehérek? Intelligensek, és ezért veszélyesek egy születő birodalom számára. Valószínűleg, ezért szeretnék minél előbb eltüntetni őket. Már a harmadik világháború – atombombával Európában – is likvidálásukat célozta, és helyükre színesek betelepítését tervezték.
Annyira fontos a Háttérhatalomnak a programnak iparra vonatkozó fejezete, hogy csapatot indít egy amerikai demokrata szenátor vezetésével. Európából hirdetik a globalizáció közelgő végét, ami után át kell építeni a világ gazdaságát. Ennek lényege szerintük a régi kínai selyemút mentén felépíteni egy gigantikus termelői bázist Ázsiában, természetesen a fehérek tudásával. Így készítik elő fiaskó esetére, hogy átmentsék a fehérektől színesekhez, avagy Nyugatról Keletre a „tőke szabad áramlásával” a vándorló ipart, s a tudást, és a hatalmat elragadva a fehérek lakta területekről. [13] Erre mondják nálunk dörzsölt gazdasági hiénák, hogy: ügyes!
Megismerve a hitellel és kamattal hódító pénzügyi politika módszereit és eredményeit a hazai ipar és mezőgazdaság tönkretételéből, elképzelésünk lehet arról, hogy milyen hatalmas és félelmetes fegyver van a globalizációt irányítók kezében országok és népek tönkretételére.


Új világrend megvalósítása

Kelet-Európa leigázása után várható, hogy az Európai Unió további szervezése erőteljesebben folytatódik. Miközben halad az előnyomulás Keletre, az amerikai földrész megszervezése is folyik. Gyors ütemben alakul tehát az új világrend, az Uzsoracivilizáció (fogadjuk el Drábik János névadását) megvalósulása felé.
Minden persze még nincs készen. Ma már azonban annyival előbbre vagyunk, hogy kezdünk tisztán látni, sejtjük a terv körvonalait, és főleg a szándékait. Így a védekezésre jobban fel lehet készülni. Európa még nincs teljesen meghódítva. Oroszországban is fehérek laknak még, és néhány ország még szabad.
Épeszű ember nem hiheti el, hogy ennyi egymásba fonódó előnytelenség egy jó szándékúan tervezett folyamat sorsszerű fiaskója. Az ostobának is látnia kell, hogy szándékos, romboló gonoszság rejtőzik a tervezett események folyamatának hátterében, amit az előkerült titkolt, megtagadott írások, feljegyzések egyértelműen igazolnak.
A modus vivendi olyan útját keressük, ami mindenkinek kielégítő. Módosuljon az új világrend célja. Nem gyarmatosítani kell a Földet! Az Eredmény, Profit, Rebach, Gewinn, Haszon legyen közös. Osszuk meg becsületesen egymás között, és akkor nem feszülünk egymásnak. Közös erőfeszítéssel a profit is nagyobb lesz, és mindenkinek több jut belőle!


Epilógus

„Kiirtanám az összes keresztényt... mondja Barangó a Tilos Rádióban Európában. Krisztus kivégzése óta tudjuk, hogy a manipulált, felhergelt tömeggel a gyilkos helyett az ártatlan, jó embert is keresztre lehet feszíttetni. Az isteni parancsok szerint élő keresztények most is útjában vannak a pusztítást hozó globalizációnak, a rossznak. Jámbor keresztény/keresztyénként tudomásul vesszük, hogy fölöslegesek vagyunk, és gyűlölnek bennünket. Akár még büszkék is lehetünk rá, hogy félnek tőlünk. Miként Krisztus megbocsátott gyilkosainak, úgy mi is azoknak, akik gyűlölnek. Emlékezzünk azonban, hogy Krisztus korbáccsal verte ki a pénzváltókat a templomból.

„Mi Atyánk Isten, ki vagy a Mennyekben....

...és szabadíts meg a Gonosztól. Ámen.”