Ez a Budapest XII. kerület Hegyvidéki civil szervezet, a Keresztény Konzervatív Egyesület honlapja.

Egyesületünk 2O11-ben alakult, a XII. kerületi KDNP-t támogató szervezetként.

Jelenlegi székhelye: 1121 Budapest, Arató u. 2O/a.

Célja: A keresztény erkölcs és a hazaszeretet visszaállítása érdekében munkálkodni a közjót szolgáló társadalmi törekvések hirdetésével. Célkitűzését felvilágosító beszéd, írás és egyéb hírközlések szervezésével kívánja elérni a kommunikációs lehetőségek széleskörű kihasználását és a nemzeti elkötelezettségű szakértők tudását igénybevéve. Célja a szakszerűség és a tudományosság képviselete, társadalompolitikai és gazdaságpolitikai kérdéseket érintő politikai döntéshozatal befolyásolása, a magyarság hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerének alakítása, a lakosság nemzeti kultúrájának ápolása.

Alaptevékenységei:

Konferenciákat, felolvasó üléseket, tudományos és ismeretterjesztő előadásokat, ankétokat szervez. Állást foglal az oktatás és a nemzeti kultúra alkalmazását, ápolását érintő szakmapolitikai és szakmai-etikai kérdésekben. Önállóan, vagy partnereivel együttműködve információs tevékenységet folytat. Testületként, vagy választott képviselője által véleményt mond a közjót szolgálni hivatott tevékenységek szakszerűségéről, minőségéről.

A Keresztény Konzervatív Egyesület nonprofit társadalmi szervezet. Pártpolitikai tevékenységet nem folytat, pártoktól független, pártokkal anyagi kapcsolatban nem áll. Alapszabályban meghatározott keretek között működik.

Eddigi legfontosabb tevékenységei:

Mindszenty József bíboros hercegprímás szobrának felállításában, emlékhelyének kialakításában aktív részvétel a Hegyvidéki Önkormányzattal, a XII.kerületi KDNP-vel és az Ifjúsági Keresztzénydemokrata Szövetséggel közösen; a megvalósítás anyagi feltételeinek részben biztosítása adományok gyűjtésével. Mindszenty József bíboros és Márton Áron erdélyi püspök évfordulós megemlékezésének megszervezése. Meghívott előadóink voltak többek közt: Dr.Papp Lajos szívsebész professzor, Jelenczki István filmrendező,Dr. Drábik János közgazdász professzor, Bolberitz Pál teológus professzor.

Jelenleg, 2O17. február 23-án megválasztott Vezetősége:

Elnök: Dr.Gaál Katalin Mária

e-mail: gaal.km@t-online.hu

Tiszteletbeli elnök: Mándoki Andor

Alelnökök: Dr. Egyed István és Szabó László Bálint

Titkár: Begyik András

Az Egyesületünk iránt érdeklődőket várjuk pártpolitikától független rendezvényeinken; tagsági jogviszony létesítése is lehetséges. Az Egyesületünk iránt érdeklődőket várjuk pártpolitikától független rendezvényeinken; tagsági jogviszony létesítése is lehetséges.

Mándoki Andor: Keresztény Európa jövője

Keresztény Európa jövője

„Ora et labora”

Amikor ezt felvetettem az egyik liberális politikus előtt, akkor gúnyosan megkérdezte, hát van még jövője? Rádöbbentem, hogy mi keresztények m ilyen naivak vagyunk és velünk milyen könnyű elbánni. A felebaráti szeretet elvakít! Pedig Jézus Krisztus példát mutatott, amikor korbáccsal verte ki a kufárokat a templomból. Vegyük tudomásul, hogy gyűlölnek bennünket, és el akarnak pusztítani minket. Ez a gyűlölet Jézus Krisztus keresztre feszítésével veszi kezdetét.

Támadás Európa ellen

A XX. század arról szólt, hogy miként számolják fel a fehér keresztény emberek civilizációját Európában. A hatvanas években kezembe került egy írás, amelyikben a pénzhatalom egyik prófétája azzal dicsekszik az ötvenes évek elején hittársai előtt, hogy az első és a második világháborút hogyan készítették elő az európai fehérek, keresztények ritkítására, és hogyan munkálkodnak a harmadik világháború kirobbantására atombombával a keresztények teljes elpusztítására, helyüket betöltve az iszlám áradattal. Akkor még én is hittem abban, hogy ezek a rettenet írások hamisítványok. Csak azt nem értettem, hogyan alakul a világ sorsa mégis úgy, ahogyan azt a „hamisítványok” jósolják.
A harmadik világháború nem tört ki, de helyette egy kevésbé költséges gazdasági háború taszítja gyarmati sorba az európai nemzeteket. 2005-ben újra olvasok egy amerikai prognózist a világ várható sorsáról. Többek között ebben is jósolják az európai összefogás - Unió - szétesését és a muszlimok beözönlését Európába. Miért haragszik a pénzhatalom a keresztényekre? Jézus Krisztus hirdette felebaráti szeretete, vagy a tízparancsolat tiltó törvényei miatt, amelyek ellene vannak a kizsákmányoló vadkapitalizmusnak, az egypólusú világrend, a Földi Királyság megvalósításának? A pénzhatalom a XX. században a keresztény angol világbirodalmat leváltja az Amerikai Egyesült Államokra. Az I. világháború után a Szovjetuniót életre pénzelik, amivel Európa megosztása és a keresztények üldözése biztosított. A II. világháborút követően a nyugat-európai gyarmattartók nagyhatalmi státuszát számolja fel a pénzvilág. A kelet-európai népek eladása a szovjet rémuralomnak pedig a keresztények megsemmisítésének egyik döntő folyamata. Mindezeket az Egyesült Államok vezényli le az izraeli lobby közreműködésével!

1945 után a kereszténydemokrata politikusok teremtette szociális piacgazdaság igazolta a közjót létesítő élhető kapitalizmus megvalósíthatóságát. Persze a Washingtoni Konszenzus átgázol rajta és a tőke korlátozatlan erőfölényét valósítja meg.

A nyugat-európaiak a kereszténységgel sefteltek, üzérkedtek gyarmatbirodalmaik felépítésénél a bankárok pénzével azok hasznára. Az Egyesült Államok a demokrácia elterjesztésével gyarmatosít ugyancsak a pénzhatalom javára. Az eszement pusztítás, rombolás, kizsákmányolás, minden marad a régiben, csak az ígért és eladott “termék”, csali neve változott kereszténységről demokráciára.

Európai Társult Nemzetek Szövetsége

Az Európai Unió jelenleg egy gyarmat. A globalizáció igájától meg kell szabadulnia. Térjen vissza keresztény gyökereihez. Egyesítse Európa nemzeteit egy világbirodalomba. Mentse meg az európaiak évezredes keresztény civilizációját. Ha nem teszi, akkor elpusztul, megsemmisül. Az európai nemzetek olyan társulása jöjjön létre, amelyik elveti a keresztény és Európa-ellenes globalizáló, angolszász-izraeli típusú XIX. századi vadkapitalizmust, az istentelenek uralmát. Vissza kell térni a keresztény erkölcsi alapokon nyugvó, közjót teremtő, a XX. században már működött, emberközpontú szociális piacgazdasági modellhez, fejlesztve azt a köztulajdon bővítésével a szociális gondoskodás érdekében. Mindez a kapitalizmus eddig ismert legfejlettebb, leghatékonyabb változata lehet.
A szövetkezés célja kitörni a jelenlegi alacsonyrendű globalizáció igájából. Kiszabadulni az uzsora kamatszedő karmok közül. Visszaszerezni a pénzügyi önállóságot a társultak számára. Egyesíteni a gazdasági és a katonai erőt a védekezésre. Megőrizni a keresztény kultúrát, és tovább vinni a fehér ember évezredes európai civilizációját.

Az európai társult nemzetek óriási erőt képviselnének! A 22 millió négyzetkilométer föld feletti hatalom, ennek mérhetetlen anyagi kincsei, a 700 millió főt kitevő lakosság munkaereje révén évszázadok felhalmozott tudásával, korszerű katonai erejével, két évezred keresztény kultúrájával, Istenbe vetett hitével, felebaráti szeretetével hosszú ideig a világ egyik megkerülhetetlen hatalmává válhatnának az európaiak. Az európai fehérek keresztény civilizációja így élheti túl az újkori Aranyborjú-imádók barbár globalizáló támadását és őrizheti meg a mindenható Istenbe vetett hitük fennmaradását. (Részletek a Kapu 2011. 05. szám „Az európai keresztény civilizáció jövője” c. írásból.)

Ha elfogadtuk a XIX. században az amerikaiak követelését, hogy „Amerika az amerikaiaké”, úgy most ők vegyék tudomásul, hogy „Európa az európaiaké”, vonuljanak vissza Európából.

Magyarország sorsa

A demokratikus választáson 1990-ben három baloldali és ugyanannyi jobboldali párt kerül a politikai hatalomba a kapitalizmus megvalósításának programjával. A három jobboldali pártot szétverik beépítettek és még fölszámolják önmagukat is. A kereszténydemokraták maradékát rábízzák az egyik baloldali pártra, hogy még véletlenül se maradjon életben. A baloldali párt államférfi képességekkel rendelkező vezetője keresztény lesz. Három választást nyer meg pártjának és konzervatív, nemzeti kereszténydemokrata programmal akarja Magyarországot építeni. Van Gondviselés!
A pénzhatalom kicsiben úgy járt Magyarországgal, mint nagyban a Szovjetunióval és Kínával. Életre pénzeli a Szovjetuniót és háborút nyer vele. Majd a hidegháborúban fegyverkezési versenyre készteti és segíti. Az Amerikai Egyesült Államokkal egyenrangú katonai hatalom lesz a Szovjet Birodalom, amin az sem változtat, hogy kapitalista országgá válik (Gorbacsov Alapítvány). Kína alacsony munkabéréből származó hatalmas profitért a fehér ember technikai tudásának átadásával fizet az Egyesült Államok. Ezzel létrehozza a rohamosan bővülő kínai gazdaságot, ami pár éven belül megelőzi az amerikait.
Hazánkat Trianonban az Egyesült Államok vezette főhatalmak (22 ország) kegyetlenül feldarabolták. Ezt az igazságtalanságot háromszor — 1920, 1947, 1990 — ismételték meg a főhatalmak jóváhagyása nélkül. Mit tehet egy kis ország népe ilyen önkények ellen? Az elmúlt ötszáz évben a közép-európai kis népek hasonló önkényt viseltek. Állandóan valamelyik nagyhatalomnak voltak kiszolgáltatva. Antall József államférfihoz méltó javaslata változtathat ezen. Szerinte a 13. és a 14. századi cseh, lengyel, magyar királyságok területén élő népek fogjanak össze. A visegrádi királyi udvarban zajló élet tanúskodik arról, hogy milyen meghatározó erőt képviseltek ezek a királyságok a maguk idejében. Szlovákia, Csehország, Magyarország, Lengyelország a Visegrádi Négyek néven az Európai Unióban a németek után 64 millió lakosukkal a második erőt képviselhetnék megelőzve az uniós nagy országokat. Az összefogás előfeltétele, hogy a csehek és a szlovákok felejtsék el vélt sérelmeiket a magyarokkal szemben. A lengyelek lássák be, hogy hasznosabb számukra elsőnek lenni az összetartozásban, mint utolsónak lenni az uniós fejlettek csoportjában.
Az összefogás erejét, előnyét értelmes embernek nem kell megmagyarázni. Ebből következik Orbán Viktor javaslata, a közép-európai régió együvé tartozásának megvalósítása is. Ennek ereje már 150 millió ember integrált akaratából fakadhat. Ezzel már az önálló Európa megteremtését is ki lehet kényszeríteni!
Adja Isten, hogy sikerüljön!

Végszó

Az Amerikai Egyesült Államok az Európai Unió felett gazdasági hatalmat gyakorol. Most ezt egy szoros szövetségi rendszerbe akarja beterelni. Ez a társulás az erősebb gazdasággal rendelkező amerikaiak számára lesz hasznos. Az Európai Unió jelenlegi vezetése nagy valószínűséggel belép ebbe a társulásba. Ez a lépés az uniós fejletlen országokra kedvezőtlen eredményeket hoz, és a jelenleginél még szegényebbek, kiszolgáltatottabbak lesznek. Az uniós gazdag országok még elviselhetik az áldozatvállalást, azonban a fejletlen szegényeknél ez már átlépheti az elviselhetetlenség küszöbét. Kár lenne egy kétes értékű „szövetségi barátságért” ezt kockáztatni.


A magyar nép élhető jövője legfőképp egy önálló, keresztény, európai unióban alakulhat előnyösen. A kozmopolita, istentelen, liberális amerikai birodalomban csak a megsemmisülés, esetleg egy rezervátum vár a magyar nemzetre! Van persze még egy önálló út is, de ehhez vissza kellene térni az Istenhez, belső ellenségeinket szükséges lenne meggyőzni, vagy legyőzni, majd imádkozni és dolgozni lenne kötelező mindenki számára. Ez a sorsunk a Paradicsomból történő kiűzetés után!